Osaamispalvelut

Toimintamme on perustunut yrityksen alusta lähtien moniosaamiseen. Henkilökuntamme koulutus ja tehtävät vuosien varrella ovat koulineet heistä todellisia moniottelijoita kiinteistöhuollon alalla. Henkilökunnastamme useammalla on kiinteistöhuolto-alan ammatti- tai perustutkinto. Tuemme henkilökuntamme jatkokoulutusta ja pyrimme näin varmistamaan että osaamisemme vastaa nyt ja tulevaisuudessa meihin asetettuja vaatimuksia ja odotuksia.

Tämän ovat myöskin asiakkaamme havainneet. Olemme toimineet monissa hyvin eri tyyppisissä tehtävissä sekä lyhyemmissä että pidemmissä projekteissa, usein asiakkaan oman henkilökunnan tukena.

Tänä päivänä henkilökuntamme osaaminen hyödyttää useampaa salolaista yritystä, joissa toimimme koko- tai osa-aikaisesti.

Osaamispalvelumme painopistealueita ovat:

  • kiinteistöpäällikkyys
  • mökkitalkkari-/ omatalkkaritoiminta
  • talonmies-/huoltomiestoiminta esim. lomien ajaksi
  • kone- ja laitehuollot sekä asennukset teollisuuteen
  • maalaus- ja rakennusremontointi

Ota yhteyttä, niin räätälöimme juuri sinun tarpeillesi sopivan kokonaisuuden yrityksemme osaajista. Yrityksemme oman henkilökunnan lisäksi verkostoomme kuuluu laaja alihankkijoiden ja osaajien joukko. Nyt viimeisimpänä digiosaamisen kehittäminen Santerin avustuksella.

Tiimimme Osaamispalveluissa

Mika Linsén

Markku Laaksonen

Jani Kaste

Santeri Rämö